۱۴۰۳ آذر ۲۰, سه‌شنبه

مرگ بيش از ٣٥ هزار ايرانى در ارتباط با الودكى هوا

معاون وزير بهداشت دولت جهاردهم ضمن انتقاد از اجراى قانون "هواى ياك" كه در سال ء٩ به تصويب رسيده، كفت اين قانون، ١٧٢ تكليف براى ٢٣ دستكاه درنظر كرفته است واز اين ميان ١١ دستكاه را به عنوان مسئول اجراى قانون هواى پاك بركزيده است. او افزود اين انتظار وجود دارد هنكامى كه يك قانون به تصويب مى رسد، به درستى اجرا شود.
عليرضا رئيسى كه دوشنبه ١٩ آذر در نشست خبرى الودكى هوا در تهران سخنرانى مى كرد، افزود: «تامين آب, برق و رفاه جزو وظايف تمام دولتها محسوب مى شود و برخوردارى از اين مولفهها جزو حقوق اوليه شهروندى است. در عين حال، من موافق قطع برق نيستم اما ترجيح مى دهم كه در تاريكى بنشينم اما از مازوت براى تامين برق در نيروكاهها استفاده نشود.» او استفاده از مازوت در نيروكاهها را قيمت آسيب رساندن به سلامت شهروندان رد كرد. معاون وزير بهداشت در اين سخنرانى، اعلام كرد شمار مركً هاى منتسب به الودكى هوا حدود ٣٠ هزار تا ٣٥ هزار نفر در هر سال است و سهم شهر تهران از انها حدود ٧٠٠٠ نفر است. به كفته رئيسى، در استان هاى مركزى و اصفهان، دو استان صنعتى كشور، سالانه به ترتيب اءء و ٢٠٢٩ مورد مركَ مرتبط به الودكى هوا ثبت شده است. معاون وزير بهداشت، هزينه هاى تحميلى بر سيستم بهداشت ودرمان در استان مركزى معادل را بيش از ٢ ميليون و ٥٠٠ هزار دلار و اين ميزان را در استان اصفهان حدود ٨٠٠ ميليون دلاربرآورد كرد. رييسى همجنين درباره منشاهاى الودكى درايران ٠ء درصد الودكى هوا را ناشى از ناوكان موتورى در كشور دانست و افزود:«علاوه بر آلودكى ناشى از سيستم موتورى، كشور با پديده كرد و خاك مواجه است كه اين پديده يكى از عوامل الودكى هوا محسوب مى شود.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

وقتی موشک‌ها سخن می‌گویند؛ روایت تلخ جنگ ایران و اسرائیل

️ «تهران دیگر شب ندارد» شامگاه داغی بود در خردادماه ۱۴۰۴. صدای آژیر خطر، خیابان ولی‌عصر را برای چند ثانیه در سکوت فرو برد، سپس انفجارها آسم...